Λευτέρης Πετρούνιας: « Πώς να μη λιώνεις;» - Φώτο από την έξοδο με τις κόρες του

Η αδυναμία που έχει στις κόρες του είναι γνωστή.

Λευτέρης Πετρούνιας: « Πώς να μη λιώνεις;» - Φώτο από την έξοδο με τις κόρες του
Instagram / vasilikimillousi

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά και την κατάκτηση για 7η φορά του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Ρίμινι της Ιταλίας, απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/reel/C6RGSKjNogS/

Έχει μπροστά του τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, που σημαίνει ότι το πρόγραμμα των προπονήσεών του είναι αυστηρό.

Τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του όπως είναι φυσικό τον αφιερώνει στις κόρες του, Λένια και Σοφία που είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Σε πρόσφατη έξοδό τους, ο Ολυμπιονίκης τις απαθανάτισε και ανέβασε τα ακόλουθα insta stories σχολιάζοντας: «Πώς να μη λιώνεις;»

petrounias-kori1.jpg

Εμείς θα σταθούμε στη μικρή Λένια η οποία είναι ...καρτούν. Η Σοφία είναι πιο σοβαρή αλλά η μικρή της αδελφή τρελαίνεται να κάνει γκριμάτσες.

petrounias-kori.jpg

«Αυτό το φατσάκι που μπερδεύει τα λόγια και κάνει αυτά τα φανταστικά λάθη που σε κάνουν και λιώνεις! #lenia #mybaby», είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή του ο μπαμπάς Λευτέρης δείχνοντας τον ίδιο και την Λένια να κάνουν γκριμάτσες και καρδούλες στην κάμερα.

Το ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με την Αγγελική Μιλλούση προσπαθούν να είναι δίπλα στις κόρες τους παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η έλλειψη χρόνου λοιπόν λειτουργικά ανασταλτικά στην απόκτηση ενός τρίτου παιδιού.

https://www.instagram.com/p/Cy8mK1dtALB/

«Δεν έχουμε χρόνο. Δεν είναι ότι δεν θέλω. Τα παιδιά είναι το καλύτερο μου. Όμως δεν έχουμε χρόνο. Με το ζόρι καταφέρνουμε να αφιερώνουμε κάποιες ώρες τις ημέρας στα παιδιά που είναι απαραίτητο. Όταν αποφασίσεις να κάνεις παιδί πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις. Και δεν μιλώ για το οικονομικό κομμάτι. Λέω ότι πρέπει να είσαι εκεί για το παιδί σου. Οπότε δεν έχουμε τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή!», είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Μπάκα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved