Βίκυ Βολιώτη: Η αυστηρή μητέρα της και η  σχέση με την κόρη της

Η ηθοποιός μίλησε την 9χρονη Άννα που της έχει αλλάξει τη ζωή.

Βίκυ Βολιώτη: Η αυστηρή μητέρα της και η  σχέση με την κόρη της

Για την παιδική της ηλικία, τη ζωή μετά την υιοθέτηση της κόρης της και τη σχέση που έχει μαζί της μίλησε η Βίκυ Βολιώτη.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη αναφέρθηκε στη μητέρα της λέγοντας:

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με αγάπη. Η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή, αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι η αυστηρότητα της υπερβαίνει την αγάπη της. Σκεφτόμουν ότι αυτά που είχα ως παιδί ήταν από την οικογένειά μου, η οποία με φρόντιζε αλλά τα θεωρούσα δεδομένα».

volioti.jpg

instagram @vickyvolioti_official

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε ότι πολλές φορές διαβάζει με την κόρη της Άννα και όταν έχει εξεταστική εκείνη την ρωτά πώς έγραψε.

« Πολλές φορές έχει τύχει να διαβάζουμε μαζί. Της λέω “ Αννα, κάτσε τώρα γιατί έχω και εγώ διάβασμα για την εξεταστική μου”. Φροντίζω όμως να διαβάζω τις ώρες που εκείνη δεν είναι στο σπίτι για να μπορώ να έχω λίγο χρόνο όταν είμαι μαζί της».

volioti-kori-3.jpg

Η Άννα είναι καλή μαθήτρια αλλά όχι σπασικλάκι

Σε ερώτηση για το αν αρέσει στην κόρη της το σχολείο ανέφερε:

« Είναι μια καλή μαθήτρια, δεν είναι ένα παιδί το οποίο είναι όλη την ώρα με τα βιβλία αλλά θα έλεγα ότι έχει μια πολύ υγιή σχέση με το σχολείο. Της αρέσει, πάει με χαρά, είναι επιμελής αλλά όχι να πεις ότι είναι τρελό σπασικλάκι».

volioti-parisi.JPG

Όσον αφορά τι έχει αλλάξει στη ζωή της με τον ερχομό της Άννας η ηθοποιός είπε:

«Τα πάντα έχουν αλλάξει από τότε που ήρθε η Άννα στη ζωή μου αλλά όχι απότομα. Μεγαλώνουμε μαζί, ωριμάζω και βλέπω τη ζωή μου σε σχέση με το παιδί. Έχει πολλή πλάκα η Άννα και είναι ωραίο άτομο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε μαζί με την Άννα και πορευόμαστε μαζί στη ζωή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved